Omschrijving

Via onze ludieke aanpak kunnen wij bedrijven een boost geven om bijvoorbeeld een jaar goed te starten. Maar ook als het bij uw bedrijf even niet lekker loopt kunnen wij met simpele activiteiten veel problemen open gooien en hierbij de vinger op de zere plek leggen. Zo komen we samen tot een mooi product en kan iedereen vol goede moed verder.

Dit kan via alle sporten die wij aanbieden of een combinatie van enkele. Tijdens dagen waar bedrijven veel moeten zitten luisteren naar verschillende sessies kunnen wij de nodige afleiding geven die precies aansluiten op het thema dat die dag wordt behandeld. Via een een goed gesprek vooraf kunnen wij precies inspelen op de wensen die men heeft.

Alle materialen zijn inclusief en zelfs voor de nodige ruimtes kan door ons gezocht en geregeld worden. Vanwege ons uitgebreide netwerk hebben wij veel contacten bij verschillende gemeenten.

Voor een compleet aanbod is een mondelinge afspraak zo geregeld en kunnen we snel schakelen.

Facts and figures

Leeftijd vanaf 10 t/m 65+
Aantal deelnemers geen limiet eigenlijk
Duur In overleg
Kosten In overleg
Locatie In overleg en denken graag mee voor de juiste ruimte die nodig is

Meer weten?

Heb je interesse in of vragen over deze clinic? Laat het ons weten! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bedankt voor je interesse!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.