Omschrijving

Deze non-contact (Kick- & Thai)boksclinics worden gegeven in het kader van respect. Op een eerlijke en positieve wijze zullen de deelnemers leren samenwerken en krijgen ze de kans om (Kick- & Thai)bokstechnieken aan te leren.

De clinicians, weten als geen ander om de deelnemers te inspireren en te enthousiasmeren. Dit doen ze dan ook tijdens een korte intro waarin ze zichzelf presenteren, uitleg en diepgang geven aan deze sport en hun passie toelichten. Daarna kan begonnen worden met een warming- up met vlotte muziek, waarbij de deelnemers worden klaargestoomd voor het echte werk: het leren van de technieken.

Hierbij blijft de focus, naast techniek, liggen op respect. Vandaar dat de clinician deze non-contact clinics dan ook zonder slag of stoot kan introduceren aan de deelnemers, om vooral te genieten van het samen bezig zijn en een stukje persoonlijke ontwikkeling. De missie en visie van ‘Pest Mij Maar’, met betrekking tot respect, sportiviteit en samenwerking worden ook in deze clinics gewaarborgd.

Deze crew is zeer creatief en past het aanbod graag aan zodat voor iedere deelnemer een passende, inspirerende sessie kan worden gegeven.

Facts and figures

Leeftijd vanaf 12 t/m 50+
Nadruk workshop Respect
Aantal deelnemers 5 tot 30
Duur 45 minuten tot 1,5 uur
Kosten In overleg
Locatie In overleg (uit veiligheid is een vlakke, schone ondergrond vereist)
Samenwerking Workshop in samenwerking met kickboksschool welke zelfde normen, waarden, passie en visie hanteert als Pest mij Maar!

Globaal verloop clinic

Inloop
Kennismaking
Warming-up
Actie!
Cooling-down
Afsluiting

Meer weten?

Heb je interesse in of vragen over deze clinic? Laat het ons weten! Neem hier contact met ons op.