Referenties

Hieronder een kleine greep uit onze referenties, voor een volledige lijst kunt u altijd contact met ons opnemen!

Humberto Tan

TV-presentator

“Ik heb Henk een aantal keer aan het werk gezien met verschillende groepen. Wat steeds weer opviel is dat Henk zijn enthousiasme voor basketbal op een meer dan overtuigende wijze wist over te brengen. En niet onbelangrijk: met een grote glimlach bij mij, de deelnemers en natuurlijk ook bij Henk zelf! Kortom: ik zou Henk iedereen aanraden. Een zeker succes op ieder evenement.”

Jochem van Gelder

TV-presentator

“Als ik aan Henk Pieterse denk, denk ik aan GROOT. Groot is zijn gedrevenheid en passie voor sport maar net zo groot is zijn gevoel voor humor en zijn sociale vaardigheid. Tsja, als al die eigenschappen samenkomen in één persoon dat moet dat wel een groot mens zijn en dat is ie !!!!”

Thijs Zonneveld

Sportcolumnist

“Op het moment dat Pieterse begon te praten met een stem die je verwacht van een man van zijn postuur(2 meter lang bij 2 meter breed) was de Noordwijkse jeugd een en al oor. Zijn openingsspeech over pesten, lange slungels en geloof in jezelf raakte een gevoelige snaar. De show die volgde was minstens zo indrukwekkend. 3 uur lang regisseerde hij een zaal vol met shootingguards, fowards en centers”

Peter van der Velden

voormalig burgemeester Breda

“Zo iemand als Pieterse houdt in zijn eentje meer jeugd van de straat dan tien wijkagenten en tien welzijnswerkers bij elkaar”

Michel van Keulen

voormalig Right To Play

“Henk Pieterse is sinds 2006 al ambassadeur van Right To Play. Uiteraard zijn wij daar erg blij mee. Henk is namelijk min of meer de belichaming van de methode die Right To Play hanteert in de meest achtergestelde gebieden ter wereld. Henk verbindt mensen en laat ze zichzelf ontdekken. Hij leert ze hun eigenwaarde zélf naar boven halen. En dat gekoppeld met een dosis plezier. Dát wil Right To Play ook bereiken met de kinderen in bijvoorbeeld Mali of Mozambique. Ieder kind heeft het recht om te spelen. Hoe groot of klein ze dan ook mogen zijn. Henk uit dit ten volle en is daarom een prachtige ambassadeur. Niet alleen voor Right To Play, maar ook voor de sportwereld in het algemeen!”

Mark Hooiveld

Voormalig sportmarketing manager Nike Europe

“Het is moeilijk om over de geschiedenis van Nike Basketball in Nederland te spreken zonder Henk zijn werk. Hij is de motivator en gever van inspiratie voor zeer veel kinderen om te beginnen met Basketball. Dat is dan ook de reden dan ik Henk persoonlijk wil danken voor al de jaren met Nike en Basketball”

Barbera de Loor

Ex topschaatsster, TV-persoonlijkheid en Right To Play ambassadeur

”Ik ken Henk Pieterse als een inspirerende persoonlijkheid. Ik ben zelf, net als Henk, ambassadeur van Right To Play. Het meest typerende van Henk en zijn werkwijze is dat hij heel emotioneel zijn boodschap over kan brengen. Zo was er in april 2010 een Gala voor Right To Play. Ook Henk was daar en hij bood een basketbalclinic voor een heel bedrijf aan. De biedingen liepen langzaam omhoog, totdat presentator Jan Douwe Kroeske, Henk bij zich riep en toen een zeer emotioneel verhaal vertelde over Right To Play en zijn ervaring uit zijn jeugd. Vervolgens vlogen de bedragen omhoog. Fantastisch om te zien! Ik hoop dat Henk hier nog lang mee verder kan gaan!”​