Omschrijving

Uitgaan van mogelijkheden, doorzettingsvermogen, respect en samenwerken zijn eigenschappen die op deze clinic hun stempel drukken.

We laten onze deelnemers graag motiveren door deze inspirator.

Wat kunnen de deelnemers verwachten bij deze clinics? Na een korte introductie start de clinician zijn clinic met een warming-up. De gehele clinic zal plaats gaan vinden vanuit de rolstoel. Voor de deelnemers brengt hij ook eigen rolstoelen mee, zodat ze op een unieke wijze kunnen ervaren wat er voor nodig is aan doorzettingsvermogen en samenwerking om als team te fungeren.

Teambuilding en communicatie zijn eigenschappen die in deze clinic erg belangrijk zijn en zeker gestimuleerd gaan worden. Vanuit de warming-up zullen de deelnemers gaan oefenen met de basketbal, het dribbelen vanuit de stoel, en het schieten. We oefenen met het doel om aan het eind van de clinic een wedstrijdje tegen elkaar te kunnen spelen.

De clinician is creatief genoeg om alle oefeningen aan te passen aan de deelnemers. Ook is het mogelijk om tijdens de clinic deelnemers te laten wisselen om te observeren. Het actieve gedeelte vanuit de rolstoel is namelijk erg vermoeiend voor diegenen die dat niet gewend zijn. De deelnemers zullen zich nooit gaan vervelen, want samenwerken en het trainen van hun skills en technieken worden continu stimuleren. De missie van ‘Pest Mij Maar’, met betrekking tot respect, sportiviteit en samenwerking worden ook in deze clinics gewaarborgd.

Facts and figures

Leeftijd vanaf 10 t/m 50+
Aantal deelnemers 8 tot 30
Duur 45 minuten tot 1,5 uur
Kosten In overleg
Locatie In overleg

Globaal verloop clinic

Klaarzetten materialen
Inloop
Kennismaking
Trainingsronde 1
Evaluatie
Trainingsronde 2
Evaluatie
Trainingsronde 3
Evaluatie
Partijtje
Evaluatie & afsluiting

Meer weten?

Heb je interesse in of vragen over deze clinic? Laat het ons weten! Neem hier contact met ons op.