Omschrijving

Deze clinics zullen gegeven gaan worden door de beste balvirtuozen die op dit moment in Nederland aanwezig zijn. Zowel de hoofdclinician als ook zijn crew beschikken over unieke skills op dit gebied. Er zal gestart worden met een korte demo van ongeveer 5 tot 10 minuten op muziek, waarin de clinician laat zien welke skills en vaardigheden hij in zijn mars heeft.

Daarna wordt er met enthousiasme overgegaan op de warming-up van de groep. Hierbij gebruiken we technieken en oefeningen, toegepast vanuit het straatvoetbal. Als iedereen gewend is aan de bal, zal er een voetbaltraining volgen waarin ook gedacht is aan een afwerking op de goal. Een andere belangrijke kernwaarde is dat er geleerd wordt, hoe samen te werken bij een echte match.

De clinic wordt namelijk afgesloten met een gezamenlijke partij en met penaltyschieten. Uiteindelijk krijgt iedereen uit de groep tips en huiswerk mee om thuis te oefenen.

Er wordt afgesproken met de deelnemers om goed te oefenen zodat ze bij een volgende ontmoeting hun ontwikkelde skills te kunnen laten zien. Hiermee zet de clinician aan om duurzaam de deelnemers in beweging te zetten.

Onze missie, met betrekking tot respect, sportiviteit en samenwerking worden ook in deze clinics gewaarborgd. Deze crew is creatief genoeg om hun aanbod zo aan te passen dat ze voor alle deelnemers een geschikt fun programma kunnen draaien waarbij bal,- en voetbaltechnieken voor iedereen een haalbare case worden.

Facts and figures

Leeftijd vanaf 6 jaar t/m 50+
Aantal deelnemers 5 tot 30
Duur 45 minuten tot 1,5 uur
Kosten In overleg
Locatie In overleg

Globaal verloop clinic

Inloop
Voorstellen
Warming-up
Trainingsronde 1
Trainingsronde 2
Partijtje
Evaluatie
Cooling-down
Afsluiting

Meer weten?

Heb je interesse in of vragen over deze clinic? Laat het ons weten! Neem hier contact met ons op.