Omschrijving

Hop on en dans mee! Deze clinician heeft samen met zijn crew alles in huis om tot een te gekke choreografie te komen waarbij de deelnemers de hoofdrol gaan spelen!

Na een korte voorstelronde worden de deelnemers opgewarmd op een gezellige beat! Warming-up en de drempel verlagen is het eerste waar ze aan gaan werken. Onze clinicians weten dan ook als geen ander om binnen een korte tijd, iedereen uit zijn/haar comfort zone te krijgen om uiteindelijk aan het echte werk te kunnen gaan beginnen.

Het echte werk bestaat uit het aanleren van een echte choreografie waarbij er rekening wordt gehouden bij de mogelijkheden van de deelnemers. Muziek wordt gekozen en de deelnemers worden aangemoedigd om de choreografie in te studeren. Uiteindelijk zal deze clinic worden afgesloten met een te gekke dansvoorstelling, waarbij de deelnemers samen met onze clinicians de ingestudeerde choreografie zullen demonstreren.

Een clinic met een hoge fun factor, die aanzet tot bewegen en ervoor zorgt dat de deelnemers in hun kracht komen te staan. De missie van ‘Pest Mij Maar’, met betrekking tot respect, sportiviteit en samenwerking worden ook in deze clinics gewaarborgd.

Facts and figures

Leeftijd vanaf 8 t/m 50+
Aantal deelnemers 5 tot 35
Duur 45 minuten tot 1,5 uur
Kosten In overleg
Locatie In overleg

Globaal verloop clinic

Inloop
Voorstellen
Warming up battle
Uitleg choreografie
Trainingsronde 1
Trainingsronde 2
Trainingsronde 3
Uitvoering
Cooling-down
Afsluiting

Meer weten?

Heb je interesse in of vragen over deze clinic? Laat het ons weten! Neem hier contact met ons op.